Feesten en partijen

Alle soorten feesten

Het Witte Hof staat al jaren bekend als de locatie van Haastrecht en omgeving om uw huwelijk, verjaardag of ‘zomaar’ een feestje te vieren. Naast al deze mogelijkheden is het ook mogelijk om uw kraamfeest of babyshower bij ons te organiseren. Wij kunnen tot 100+ personen kwijt over de gehele locatie. Maar ook voor kleinere gezelschappen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld in onze Brasserie of het welbekende Boenhuys.

Onze diverse zaalruimten zijn allen voorzien van een bar. De IJsselzaal is geschikt voor levende muziek en voorzien van een podium met alle benodigde aansluitingen. En natuurlijk kunt u gebruik maken van ons half overdekte terras bij mooi weer.

Op culinair gebied kunnen wij veel voor u betekenen. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het verzorgen van uw hapjes, salades en buffetten. Maar ook een high tea, brunch en een barbecue behoren tot de mogelijkheden. Alles wordt vers bereid met de beste ingrediënten, en de buffetten worden met zorg voor uw samengesteld. Er is veel mogelijk, en elke persoonlijke suggestie is bespreekbaar. Samen met u kijken wij met aandacht naar de perfecte invulling van uw feest of partij.

Graag maken wij een offerte op maat voor jullie aan de hand van jullie wensen. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken.